malcolm-lightbody-TC2f02Iq8lE-unsplash@2x.png

Vårt erbjudande

Kalla oss gärna kommunikations-, reklam- eller eventbyrå – det spelar ingen roll. Vi kallar oss Brand Emotion-byrå. Vi brinner lite extra för sport, kultur, underhållning, miljö och social hållbarhet. Med andra ord, sånt som väcker känslor hos människor.

optical prisms

Reklam

Vi levererar traditionell reklamproduktion på ett annorlunda vis – från nyskapande TVC och rikstäckande kampanjer, till grafisk design och effektfulla banners. Kolla här, till exempel.

abstract art or something

Content & sociala medier

Vi är flerfaldigt prisbelönta för vår contentproduktion och levererar allt från storslagna filmer till enkla sociala medier-inlägg. Här har vi några exempel.

man with crossed arms looking thoughtful

Event & möten

Vi tror på kraften i det fysiska mötet, men också att det kan förenas med det digitala. Vi har stor erfarenhet av allt från omfattande eventturnéer till spetsiga pr-stunts och digitala konferenser. Kolla in här!

girl lying on ground looking up

Sponsring & social hållbarhet

Vi vet hur lönsamma samarbeten skapas, med långsiktiga varumärkes- och samhällseffekter. Vi levererar allt ifrån analyser till strategier och aktiveringar av dessa samarbeten.

Några av våra kunder

Unibet/ICA/SJ/Elitfotboll Dam/Expressen/Lyko/Kronfågel/Cancerfonden/Svenska fönster/Blåkläder/Electrolux/Samsung/Luleå hockey/Swedish Match/Svenska ishockeyförbundet/Vattenfall/Malmö stad/Svenska handbollsförbundet/Kiruna IF/Mekonomen/DHL