Vi jobbar med sånt folk älskar.

Visst har vi professionella titlar som produktionsledare, art director eller planner. Men vi är också en ohelig allians av passioner: dungeon masters, ultralöpare, gourméer, bandmedlemmar, friluftsinfluencers, deckarförfattare, cineaster och styrelseledamoter i elitidrottsföreningar. Därför väver vi också in dem i allt vi gör. Passionerna alltså. Både våra egna och alla andras.

Är du intresserad?

Av oss, för all del, men av något mer? Något du brinner för? Något du tycker att andra borde uppleva också? Vi är övertygade om det är det som är grejen. Intressen alltså. Det är därför vi tar våra egna på så stort allvar. Vi kallar det att älska sånt folk älskar och berättar lika gärna för våra kunder som för oss själva om förträffligheten i det.

Vad vill du jobba med, helst?

När du jobbar hos oss ger vi dig gärna uppdrag som matchar din passion. Och finns det inte uppdrag som gör det, så är vi lyhörda för hur vi ändrar på det.

Animation som visar några av våra titlar och intressen.

Passion Lab medarbetare

Tre perks hos oss:

Anmärkningsvärt mångsidig adress

Med utgångspunkt från vår takvåning på Blasieholmen kan du njuta av lyxigt lunchstrosande på Skeppsholmen, generell glamour från Grand Hotel eller praktiska promenader till Ikea i Gallerian.

Bara bra människor runt omkring dig

Kan ju låta lite skrytsamt. Men det är lite idén. Kom och testa.

Förbud mot födelsedagar

Från och med din anställningsdag och tills vidare är dina födelsedagar röda dagar. Stanna i sängen. Gör nåt kul. Kom i alla fall inte in till jobbet.

Lediga jobb