Hej, här är vi. Vem bryr sig?

Eftersom vi inte är vilken kommunikationsbyrå som helst, utan en brand emotion-byrå så är ”vem bryr sig?” den första frågan vi ställer oss. Eller mer precist: hur kan vi få målgruppen att känna något för ditt varumärke? Svaret finns i sånt folk redan bryr sig som, eller allra helst: älskar.

Oavsett hur ditt varumärkes kommunikationsbehov ser ut hjälper vi dig att utgå från målgruppens behov och intressen. Vi hjälper dig skapa brand emotion.

bild inom kategorin reklam

Reklam

Vad är skillnaden på att anlita en brand emotion-byrå när du behöver göra reklam jämfört med en vanlig reklambyrå? Känslan.

Vi gör allt för att hitta det som faktiskt betyder något för och i förlängningen engagerar din målgrupp. Att sticka ut är bra. Att nå in är bättre.

Analys / Strategi / Koncept

Sociala medier / Innehåll / TVC / Rikstäckande kampanjer / Grafisk design / Bannerproduktion

bild inom kategorin sponsring

Sponsring

Vi hjälper Sveriges största varumärken att samarbeta och dra nytta av varandra. För bra sponsring handlar inte bara om den exponering ditt egna varumärke kan få av ett samarbete. Det handlar om att vad ditt varumärke kan tillföra som är relevant för människorna som bryr sig om sporten, kulturen, underhållningen eller det sociala ansvarstagande ditt varumärke vill vara en del av. Så skapas affärsnytta för båda parter – och riktigt engagemang hos människor.

Analys / Strategi / Koncept

Aktivering och kommunikation i samtliga kanaler

bild inom kategorin event

Event

Vi skapar meningsfulla möten mellan ditt varumärke och din målgrupp. Inte bara på plats under själva evenemanget, utan också med en omgivande digital aktivering. Event kräver mycket i form av produktionsledning och praktiskt fotarbete, men för oss är det lika självklart att ditt varumärkes evenemang kräver både strategiskt och konceptuellt arbete som grund. Det gäller oavsett om det handlar om att sätta din produkt i handen på rätt målgrupp på rätt plats – eller om att samla människor kring en större idé eller upplevelse.

Analys / Strategi / Koncept

Turnéer / Sampling / PR-event / B2B-event / Digitala konferenser

Animation som visar flertalet priser.

Följ oss och se det senaste som vi och våra kunder älskar.